sreda, 23 oktobar 2013 12:02

Prologic šaranski štapovi - novi program za 2012.

Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

prologic-logoPrologic je firma koju nije potrebno posebno predstavljati, a naročito pasioniranim šarandžijama koji vole kvalitetan i pouzdan pribor u rukama. Istovremeno, Prologic nudi izuzetan odnos kvaliteta i cene, pa je i to razlog popularnosti njihovih proizvoda. Serije T-Carp i Classic Carp su već dobro poznate šarandžijama i veoma dobro su se pokazale na vodi, što je doprinelo uspehu tih štapova. Ovoga puta, Trofej.info ponovo ima ekskluzivnu priliku da vam predstavi neke Prologic novitete za 2012.godinu. Radi se o sasvim novim serijama šaranskih parabolika, sa oznakama C1, C2 i C3, kojih još uvek nema ni na zvaničnom Prologic sajtu!

prologic-rods

Serija C1 je namenjena ribolovcima koji tek ulaze u svet modernog šaranskog ribolova (tzv. entry level štapovi), ali žele kvalitetan i pouzdan štap. C je skraćenica za Carp.

Serija C2 je već ozbiljnija i skuplja. Namenjena je iskusnim šarandžijama, koji žele štap koji svojim kvalitetom može odgovriti svim zahtevima.

I na kraju, serija C3 je namenjena beskompromisnim ribolovcima, koji žele maksimalni kvalitet, ali polažu i na vizuelni utisak.

prologic-rod

Sve tri serije štapova imaju dovoljno snage za postizanje ekstremnih daljina, ali i za borbu sa kapitalnim šaranima.

Detaljnije karakteristike ovih štapova možete pogledati na priloženoj tabeli:

prologic-table

Kao što se vidi, prave se u dužinama od 10' - 13' (300cm - 390cm) i TC (test Curve) od 2,5lb do 3,5lb. U ponudi je i jedan teleskopski štap, dužine 360cm i TC 3lb.

S obzirom da su ovo sasvim novi štapovi, koji se još nisu pojavli u prodaji, ni cena u ovom momentu nije poznata.

http://www.trofej.info/

Lajkuj nas na Facebook-u