nedelja, 20 oktobar 2013 14:56

Noćni lov soma na segru - pelete na vetru

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

shimano-tekota-trofejIako je naša ekipa preživela pravu golgotu pecajući u aprilu u Španiji po orkanskom vetru, koji je duvao 5 dana bez prestanka, a jedan dan je padala jaka kiša, vratili smo se puni novih saznanja. Druženje je bilo za pamćenje, za nezaboravne uspomene, jer smo išli kolima i usput svratili u Monte Karlo i videli Azurnu obalu.

Put je bio relativno naporan, ali lep. Pecanje je bilo užasno naporno, gotovo nemoguće. Ali niko nam ne može reći da se nismo trudili, jer se ustajalo u 6 a već od 7 pecalo. Pa tako po vetru i kiši do 20 časova, a dve noći i do ponoći. Retko bi koja družina takvu golgotu preživela bez svađe, ali ovo je bila četa mala ali odabrana, četa kojoj nikakve vremenske nepogode nise mogle da pokvare dobro raspoloženje i zdrav smisao za humor i šalu.

Pecali smo i na Ebru i na Segru (Rio Segre), a zašto i kako pročitajte detaljno u novom Ribolovačkom TROFEJU broj 12, na mnogo strana i sa velikim i brojnim fotografijama.

Na slici su Greba, Oli (Olivier Portat, najpoznatiji fotograf sveta iz oblasti sportskog ribolova, koji nije propustio priliku da se druži sa našom osmočlanom grupom), Glod, Šandor, Bojan, Vesa, Mića, Sale i Dejan.

portat1

Lajkuj nas na Facebook-u