nedelja, 20 oktobar 2013 17:26

Pecanje za sećanje - Sarulešti 2011.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

carp world record 7Kako je bilo na pecanju juna 2010. čuli ste, a ako niste videli kliknite OVDE i skinite Trofej No 6 web izdanje, u kome smo na 14 strana opisali "Bal na vodi", tj. pecanje za sećanje. Pošto vlada veliko interesovanje za slično pecanje, ponovo smo rezervisali jezero za šarandžije, u udarnom terminu, od 4. do 11. juna 2011. po popularnoj ceni: za šarandžije iz ex-YU cena sedmodnevnog pecanja je 150 evra po osobi!

U cenu je uračunato 7 dana i noći pecanja (bez obroka za ribolovce). Šator, ležaj i ostalo možete posebno iznajmiti (doplatiti), ili poneti svoju kamp opremu. Možete poneti i svoj čamac, elektro i(li) benzinski motor.

Pecanje počinje u subotu 4. juna u 12.oo časova! Potrebno je da najkasnije do tog vremena stignete na jezero! Završava se u subotu 11. juna (do podneva mesta moraju biti slobodna), za sledeću grupu ribolovaca.

To je idealan termin, nadamo se da neće biti pretoplo kao juna 2010.

Dozvoljeno je pecati na 4 štapa po osobi. Takođe je dozvoljeno pecanje na plovak ili feeder - napecaćete se toliko kapitalnih deverika da vam niko neće poverovati. Zabranjeno je pecanje smuđa!

Zainteresovani smuđaroši neka nas kontaktiraju, za njih još ima mesta!

Za detaljnije informacije i obaveštenja kontaktirajte nas mejlom, ili pozovite telefonom:

www.trofej.info

carp world record 1

Lajkuj nas na Facebook-u